Speeltuinvereniging (sinds 2008)
Actuele informatie

Voor actuele informatie:

raadpleeg onze Facebook pagina.

In de speeltuin mag NIET worden gerookt.
Betalen alleen contant

Als speeltuinvereniging trachten we de kosten zo laag mogelijk te houden. Aanschaf van een PIN automaat en de bijkomende kosten zijn voor ons niet haalbaar. U kunt dus alleen contant afrekenen.

Pinnen is NIET mogelijk.

Graag kleingeld

We verzoeken u dringend om gepast te betalen.

Om veiligheidsredenen accepteren wij geen papiergeld van € 50 of hoger.

Gearchiveerd per maand

NLdoet 2024 in de speeltuin!

Er werd ook dit jaar ontzettend veel gedaan om de speeltuin netjes en gezellig voor de opening klaar te maken, we begonnen met koffie en thee met iets lekkers, de klussen werden verdeelt en iedereen ging hard aan de slag.

Eerst werd er nieuw zand in de zandbak gereden, een hele klus, de toestellen werden weer opgehangen, tafels en stoelen schoongemaakt en weer op hun plek gezet, daarna werd er een lekkere lunch geserveerd van tosti’s en soep. En had iedereen weer energie om nog een aantal klussen uit te voeren: plantjes planten, schoonmaken en ramen zemen,  gras maaien, er werd op een aantal plaatsen gestraat, picknicktafels nagekeken ook nog iets geverfd enzovoort, enzovoort.

Spontaan kwamen er ’s middags een tweetal papa’s met kids, die ook nog een duit in het zakje deden, zoals jullie aan de foto’s kunnen zien.

We zijn iedereen zeer dankbaar voor het vele werk dat er is verzet, 27 maart zijn de paasspelletjes van Brains en 2e paasdag gaan we open en start het speeltuinseizoen.

Is de vlag in top, dan de trampoline op !!!