Speeltuinvereniging (sinds 2008)
Actuele informatie

Voor actuele informatie:

raadpleeg onze Facebook pagina.

In de speeltuin mag NIET worden gerookt.
Betalen alleen contant

Als speeltuinvereniging trachten we de kosten zo laag mogelijk te houden. Aanschaf van een PIN automaat en de bijkomende kosten zijn voor ons niet haalbaar. U kunt dus alleen contant afrekenen.

Pinnen is NIET mogelijk.

Graag kleingeld

We verzoeken u dringend om gepast te betalen.

Om veiligheidsredenen accepteren wij geen papiergeld van € 50 of hoger.

Gearchiveerd per maand

Halloween optocht

Vrijdag 28 oktober organiseren we weer de jaarlijkse Halloween optocht. We starten om 18:45 uur bij snackbar Verhagen Dorrestein. Wethouder Frans Klovert geeft het startschot.

Onderweg zijn er spannende dingen te beleven. We lopen via de aangegeven route ( lakens aan lantaarnpalen) naar Speeltuin De IJsselkids.

Dansgroep Rend Dance verzorgt een spectaculair optreden op het basketbal/voetbal veldje voor de speeltuin. Ook de speeltuin wordt omgetoverd tot Griezeltuin.

Je kan in je mmoiste Halloween outfit op de foto. Villa Dorrestein stelt leuke prijsjes beschikbaar. Doen dus, die fotoshoot. Uiteraard wordt er ook geschminkt en drinken we warme chocolademelk.

Alles is geheel gratis; vrijwillige bijdragen worden natuurlijk op prijs gesteld. Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door de vrijwilligers van Speeltuin De IJsselkids.