Speeltuinvereniging (sinds 2008)
Actuele informatie

Voor actuele informatie:

raadpleeg onze Facebook pagina.

In de speeltuin mag NIET worden gerookt.
Betalen alleen contant

Als speeltuinvereniging trachten we de kosten zo laag mogelijk te houden. Aanschaf van een PIN automaat en de bijkomende kosten zijn voor ons niet haalbaar. U kunt dus alleen contant afrekenen.

Pinnen is NIET mogelijk.

Graag kleingeld

We verzoeken u dringend om gepast te betalen.

Om veiligheidsredenen accepteren wij geen papiergeld van € 50 of hoger.

Gearchiveerd per maand

Jaarlijkse archieven: 2023

Halloween tocht

Op vrijdag 27 oktober is weer de jaarlijkse Halloween tocht. We starten om 18.45 uur bij winkelcentrum Dorrestein ( snackbar Verhagen).

Onderweg zijn er spannende dingen te beleven. 

De inschrijflijst ligt bij Snackbar Verhagen of Game inn. Het is gratis (er staat een pot voor jullie vrijwillige bijdrage).

Neem je papa, mama, oma, opa, broer, zus, neef, nichtje of wie dan ook gezellig mee. Het belooft weer een spannende tocht te worden. 

Wij hebben er zin in! Tot dan.

Halloween

Woensdagmiddag 25 oktober zijn er leuke Halloween spelletjes in de speeltuin. Je kan je opgeven via Brains. Heb je dat gedaan,  dan ben je van harte welkom. De kosten zijn €2,50.

14.30 begint het Halloween spektakel.  Je komt toch ook?!

Opbrengst lasergamen

In april, mei en juni heeft Alec van der Haven geld opgehaald voor de speeltuin IJsselkids, door lasergame wedstrijden te organiseren. In totaal deden er zo’n 25 kinderen mee, waardoor hij ongeveer 100 euro heeft opgehaald.
Alec is een jonge ondernemer van 13 jaar, die sinds een paar maanden lasergames verhuurt. Eigenlijk moest hij van zijn ouders een bijbaantje zoeken, bijvoorbeeld een krantenwijk. Maar Alec wilde liever iets voor zichzelf beginnen.

Hij hoorde dat speeltuin IJsselkids 15 jaar bestaat, de speeltuin waar hij vroeger altijd met veel plezier kwam. Voor het jubileumfeest zochten ze sponsors, bijvoorbeeld voor het Rad van Avontuur. Niet alleen stelde hij een mooie prijs voor het Rad van Avontuur ter beschikking (gratis lasergames voor een kinderfeestje), hij bedacht ook de wedstrijd voor het inzamelen van het geld.
Voor Alec was het wel even wennen; het begeleiden van de wedstrijd in de speeltuin. De eerste keer ging dan ook niet vlekkeloos en daarom kwamen er nog twee data bij. Naast dat hij geld heeft opgehaald, heeft hij ook gelijk goed kunnen zien hoe alle lasergames werken. Zelf organiseert hij geen kinderfeestjes voor mensen, hij verhuurt alleen de lasergames (met en zonder vest).
Hij zorgt voor de uitrusting, jij zorgt voor het feest. En daar kan hij nu goed advies over geven!
Bezoek ook zijn website www.123lasergamehuren.nl

Storing in email

als gevolg van een technische storing hebben wij na 20 juni 14:00 uur geen email meer verzonden en/of ontvangen. Daardoor zijn aanvragen voor abonnementen, feestjes en dergelijke die na 20 juni 14:00 (en voor 27 juni 19:30) zijn aangevraagd, helaas door ons niet in behandeling genomen.

Mocht u juist in deze periode aanvragen hebben ingediend, wilt u deze dan opnieuw indienen?!

Excuses voor het ongemak.

met vriendelijke groet,
Hans de Groot (webmaster)