Speeltuinvereniging (sinds 2008)
Actuele informatie

Voor actuele informatie:

raadpleeg onze Facebook pagina.

In de speeltuin mag NIET worden gerookt.
Betalen alleen contant

Als speeltuinvereniging trachten we de kosten zo laag mogelijk te houden. Aanschaf van een PIN automaat en de bijkomende kosten zijn voor ons niet haalbaar. U kunt dus alleen contant afrekenen.

Pinnen is NIET mogelijk.

Graag kleingeld

We verzoeken u dringend om gepast te betalen.

Om veiligheidsredenen accepteren wij geen papiergeld van € 50 of hoger.

Gearchiveerd per maand

Maandelijkse archieven: februari 2022

Help jij ook mee?!

Om Speeltuin de IJsselkids in Nieuwerkerk aan den IJssel voor het komende seizoen weer speelklaar te maken zijn er tijdens de winterperiode vaak vele onderhoudswerkzaamheden nodig.

Zo werd er dit weekend ruim 50 kuub Dekowood houtsnippers onder het grote speelkasteel verdeeld. En dat was een flinke klus.
Een paar weken geleden werd de speeltuingrond al opgefrist, een gratis beschikbare graafmachine van de Firma Molenaar kwam hierbij goed van pas. Nu was het tijd voor de vele houtsnippers.

Met scheppen, kruiwagens, een graafmachine en vele vrijwillige handen was het speeltuinteam aan het einde van de dag moe maar voldaan. Maar de speeltuin is er nog niet.

Voordat de populaire Nieuwerkerkse attractie weer in maart/april opengaat moet er nog een hoop gebeuren. Men zoekt daarom nog vrijwilligers die ook de handen uit de mouwen willen steken om zo speelplezier voor de kinderen te kunnen garanderen. Helpen kan dus, bijvoorbeeld tijdens de landelijke actie NL-Doet op vrijdag 11 en/of zaterdag 12 maart.

IMG-20220129-WA0008

Afbeelding 1 van 4

Met dank aan de sponsor:
Dekowood Houtsnippers zijn de beste keuze wanneer een duurzame, natuurlijke, gecertificeerde en onderhoudsarme ondergrond wordt gevraagd. De houtsnippers zijn afkomstig uit reststromen A-hout kwaliteit pallets en worden in Nederland vervaardigd (shredderen, ontijzeren, kleuren en drogen).