Speeltuinvereniging (sinds 2008)
Actuele informatie

Voor actuele informatie:

raadpleeg onze Facebook pagina.

In de speeltuin mag NIET worden gerookt.
Betalen alleen contant

Als speeltuinvereniging trachten we de kosten zo laag mogelijk te houden. Aanschaf van een PIN automaat en de bijkomende kosten zijn voor ons niet haalbaar. U kunt dus alleen contant afrekenen.

Pinnen is NIET mogelijk.

Graag kleingeld

We verzoeken u dringend om gepast te betalen.

Om veiligheidsredenen accepteren wij geen papiergeld van € 50 of hoger.

Gearchiveerd per maand

Maandelijkse archieven: mei 2021

NLdoet 2021

Afgelopen zaterdag 29 mei, was het een drukte van belang in de speeltuin, maar niet met kinderen. De speeltuin was deze dag gesloten in verband met het jaarlijkse NLdoet onderhoud.

In de ochtend werd er keihard gewerkt om de speeltuin nog mooier te maken, en werd er gesopt, afval weggebracht, gesnoeid, gewied, gemaaid, zand opgeruimd, geverfd en getimmerd dat het een lieve lust was. Het ging er steeds “stralender” uitzien, onze titel was dit jaar namelijk ”laat onze speeltuin weer stralen” .

Helaas waren er alleen onze vaste vrijwilligers aan het werk (niemand had zich aangemeld), maar dat kon de pret niet drukken. We werden tijdens de Marokkaanse lunch, bestaande uit overheerlijke soep met vers gebakken brood ook nog eens verwend door een trouwe bezoeker van de speeltuin: niet in staat om zelf te komen helpen, had ze samen met zoonlief twee heerlijke taarten gebakken voor alle vrijwilligers, als toetje!!

Wij kijken weer terug op een geslaagde dag, alle vrijwilligers BEDANKT!!