Speeltuinvereniging (sinds 2008)
Actuele informatie

Voor actuele informatie:

raadpleeg onze Facebook pagina.

In de speeltuin mag NIET worden gerookt.
Betalen alleen contant

Als speeltuinvereniging trachten we de kosten zo laag mogelijk te houden. Aanschaf van een PIN automaat en de bijkomende kosten zijn voor ons niet haalbaar. U kunt dus alleen contant afrekenen.

Pinnen is NIET mogelijk.

Graag kleingeld

We verzoeken u dringend om gepast te betalen.

Om veiligheidsredenen accepteren wij geen papiergeld van € 50 of hoger.

Gearchiveerd per maand

Jaarlijkse archieven: 2021

Griezeltuin

Er was veel te griezelen dit weekend in Nieuwerkerk ad IJssel.
Vrijdagavond was Speeltuin IJsselkids veranderd in de griezeltuin. De
vrijwilligers hadden de speeltuin omgetoverd in een Halloween speeltuin,
zo was er een spooktunnel verschenen.

Maar konden de kinderen ook geschminkt worden in enge creaties en kon iedereen die dat wilde op de foto in zijn kostuum. REND dance zorgde voor een spetterend optreden. Er was ook een eng voelspel, waar je in hersenen en heksensnot kon graaien. Ook liepen er door de hele speeltuin personage uit films en konden de kinderen wat te eten en drinken halen. En wat natuurlijk het allerleukste was, de speeltuin bleef open terwijl het donker werd.

Het bleef nog lang onrustig in en Rond de Griezeltuin.
Griezelkids.

Openingstijden tijdens vakantieperiode

In de vakantie van 19 juli tot 27 augustus is de speeltuin door de weeks geopend van 13:00 tot 17:00 uur. Hierbij komt de peuterochtend op woensdag dus te vervallen!

In het weekend zijn we van 11:00 tot 17:00 uur geopend.

U kunt bij ons alleen contant betalen!!

NLdoet 2021

Afgelopen zaterdag 29 mei, was het een drukte van belang in de speeltuin, maar niet met kinderen. De speeltuin was deze dag gesloten in verband met het jaarlijkse NLdoet onderhoud.

In de ochtend werd er keihard gewerkt om de speeltuin nog mooier te maken, en werd er gesopt, afval weggebracht, gesnoeid, gewied, gemaaid, zand opgeruimd, geverfd en getimmerd dat het een lieve lust was. Het ging er steeds “stralender” uitzien, onze titel was dit jaar namelijk ”laat onze speeltuin weer stralen” .

Helaas waren er alleen onze vaste vrijwilligers aan het werk (niemand had zich aangemeld), maar dat kon de pret niet drukken. We werden tijdens de Marokkaanse lunch, bestaande uit overheerlijke soep met vers gebakken brood ook nog eens verwend door een trouwe bezoeker van de speeltuin: niet in staat om zelf te komen helpen, had ze samen met zoonlief twee heerlijke taarten gebakken voor alle vrijwilligers, als toetje!!

Wij kijken weer terug op een geslaagde dag, alle vrijwilligers BEDANKT!!

De tuin is in 2021 weer open

Na hard werken van onze klus mannen,  zijn we uiteindelijk open gegaan. 

Op vrijdag 2 april werd de speeltuin symbolische open geknipt door de 3 jarige Isa Meijer. De 2 jarige Jary Smit mocht de vlag hijsen. 

Het was gezellig druk, de gastvrouwen Nelleke en Conny stonden klaar.