Speeltuinvereniging (sinds 2008)
Actuele informatie

Voor actuele informatie:

raadpleeg onze Facebook pagina.

In de speeltuin mag NIET worden gerookt.
Betalen alleen contant

Als speeltuinvereniging trachten we de kosten zo laag mogelijk te houden. Aanschaf van een PIN automaat en de bijkomende kosten zijn voor ons niet haalbaar. U kunt dus alleen contant afrekenen.

Pinnen is NIET mogelijk.

Graag kleingeld

We verzoeken u dringend om gepast te betalen.

Om veiligheidsredenen accepteren wij geen papiergeld van € 50 of hoger.

Gearchiveerd per maand

Maandelijkse archieven: maart 2019

NLdoet 2019: fris onze speeltuin op

Ook dit jaar heeft de IJsselkids weer meegedaan met de landelijke actie van het OranjeFonds NLdoet.

Er werd gezaagd, gesnoeid, geschept, onkruid gewied, viooltjes geplant, ramen gezeemd, speelgoed, stoelen en tafels schoongemaakt en een hele stoep eruit gehaald, zandbak geleegd en de trampoline werd weer opgebouwd.

Er stond een zeer stevige wind en we hielden het niet helemaal droog, dus werd er binnen in de recreatieruimte, aan de nieuwe drakenkop geverfd, en aan twee nieuwe attributen ( kom gauw kijken wat dat zijn), en ook onze kabouter kreeg een nieuw likje verf!!

Voor de inwendige mens werd ook gezorgd, er was zelfgemaakte kwarktaart en koekjes, koffie en thee en zelfs warme chocolademelk, want het was aardig fris, en ook een geweldige marokaanse lunch, die we ons goed lieten smaken.

Alle vrijwilligers die deze dag keihard hebben meegeholpen om de speeltuin in orde te maken voor weer een geweldig seizoen, HEEL ERG BEDANKT, namens alle kinderen van de speeltuin!!

De foto’s geven een kleine impressie van deze geslaagde NLDoet!