Speeltuinvereniging (sinds 2008)
Actuele informatie

Voor actuele informatie:

raadpleeg onze Facebook pagina.

In de speeltuin mag NIET worden gerookt.
Betalen alleen contant

Als speeltuinvereniging trachten we de kosten zo laag mogelijk te houden. Aanschaf van een PIN automaat en de bijkomende kosten zijn voor ons niet haalbaar. U kunt dus alleen contant afrekenen.

Pinnen is NIET mogelijk.

Graag kleingeld

We verzoeken u dringend om gepast te betalen.

Om veiligheidsredenen accepteren wij geen papiergeld van € 50 of hoger.

Gearchiveerd per maand

Maandelijkse archieven: februari 2019

Seizoen 2019

Klaarmaken van de tuin

Het nieuwe speelseizoen gaat bijna van start, de vaste vrijwilligers zijn al hard aan het werk om de speeltuin klaar te maken voor het nieuwe seizoen.

NL Doet

Ook dit jaar doen wij weer mee met de landelijke actie van NLDoet van het Oranje Fonds op 16 maart, wij hopen dan ook dat we na 16 maart de poort van de speeltuin weer open kunnen zetten voor de bezoekers, dit alles is wel afhankelijk van het aantal vrijwilligers die komen helpen, zowel het hele jaar, als tijdens NLDoet.

Want . . . . . wij zijn dringend op zoek naar nieuwe mensen!

Aanpassing openingstijden

We zijn genoodzaakt om de openingstijden aan te passen. Op de maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag (onze rustige middagen) gaan wij voortaan pas om half 3 open.

Wij zoeken vrijwilligers

Heeft u af een toe een paar uurtjes tijd over, kom helpen. We kunnen hulp gebruiken  in de tuin en in ons winkeltje. Of help met vegen bij de zandbak of eens lekker de tafels te soppen. Er is altijd wat te doen bij ons. Dit kan voor vast een dagdeel zijn of op oproep (bij verhindering of ziekte van de vaste vrijwilligers).

Zijn we open?

We moeten nog veel werk verzetten en denken pas na NL Doet (16 maart) weer open te gaan.

Daarna geldt weer: bij twijfel of we open zijn, kunt u altijd op onze facebooksite kijken voor actuele wijzigingen of even naar de speeltuin bellen.

Is de vlag in top, dan de trampoline op!