Speeltuinvereniging (sinds 2008)
Actuele informatie

Voor actuele informatie:

raadpleeg onze Facebook pagina.

In de speeltuin mag NIET worden gerookt.
Betalen alleen contant

Als speeltuinvereniging trachten we de kosten zo laag mogelijk te houden. Aanschaf van een PIN automaat en de bijkomende kosten zijn voor ons niet haalbaar. U kunt dus alleen contant afrekenen.

Pinnen is NIET mogelijk.

Graag kleingeld

We verzoeken u dringend om gepast te betalen.

Om veiligheidsredenen accepteren wij geen papiergeld van € 50 of hoger.

Gearchiveerd per maand

Jaarlijkse archieven: 2019

Openingstijden in de vakantie

Door een tekort aan vrijwilligers is de speeltuin alleen in de middag vanaf 13:00 uur geopend.

Een uitzondering maken we voor:

  • woensdagmorgen: dan zijn we om 10:00 uur open
  • zaterdag en zondag: dan zijn we vanaf 11:00 uur open

Bij temperaturen boven 30 graden blijven we dicht. Voor de vrijwilligers is het te warm. En ook vinden we het niet verantwoord voor de kinderen die immers blijven rennen…

We hopen op uw begrip.

Vrijwilligers en Bestuur,
Speeltuin IJsselkids

NLdoet 2019: fris onze speeltuin op

Ook dit jaar heeft de IJsselkids weer meegedaan met de landelijke actie van het OranjeFonds NLdoet.

Er werd gezaagd, gesnoeid, geschept, onkruid gewied, viooltjes geplant, ramen gezeemd, speelgoed, stoelen en tafels schoongemaakt en een hele stoep eruit gehaald, zandbak geleegd en de trampoline werd weer opgebouwd.

Er stond een zeer stevige wind en we hielden het niet helemaal droog, dus werd er binnen in de recreatieruimte, aan de nieuwe drakenkop geverfd, en aan twee nieuwe attributen ( kom gauw kijken wat dat zijn), en ook onze kabouter kreeg een nieuw likje verf!!

Voor de inwendige mens werd ook gezorgd, er was zelfgemaakte kwarktaart en koekjes, koffie en thee en zelfs warme chocolademelk, want het was aardig fris, en ook een geweldige marokaanse lunch, die we ons goed lieten smaken.

Alle vrijwilligers die deze dag keihard hebben meegeholpen om de speeltuin in orde te maken voor weer een geweldig seizoen, HEEL ERG BEDANKT, namens alle kinderen van de speeltuin!!

De foto’s geven een kleine impressie van deze geslaagde NLDoet!

Seizoen 2019

Klaarmaken van de tuin

Het nieuwe speelseizoen gaat bijna van start, de vaste vrijwilligers zijn al hard aan het werk om de speeltuin klaar te maken voor het nieuwe seizoen.

NL Doet

Ook dit jaar doen wij weer mee met de landelijke actie van NLDoet van het Oranje Fonds op 16 maart, wij hopen dan ook dat we na 16 maart de poort van de speeltuin weer open kunnen zetten voor de bezoekers, dit alles is wel afhankelijk van het aantal vrijwilligers die komen helpen, zowel het hele jaar, als tijdens NLDoet.

Want . . . . . wij zijn dringend op zoek naar nieuwe mensen!

Aanpassing openingstijden

We zijn genoodzaakt om de openingstijden aan te passen. Op de maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag (onze rustige middagen) gaan wij voortaan pas om half 3 open.

Wij zoeken vrijwilligers

Heeft u af een toe een paar uurtjes tijd over, kom helpen. We kunnen hulp gebruiken  in de tuin en in ons winkeltje. Of help met vegen bij de zandbak of eens lekker de tafels te soppen. Er is altijd wat te doen bij ons. Dit kan voor vast een dagdeel zijn of op oproep (bij verhindering of ziekte van de vaste vrijwilligers).

Zijn we open?

We moeten nog veel werk verzetten en denken pas na NL Doet (16 maart) weer open te gaan.

Daarna geldt weer: bij twijfel of we open zijn, kunt u altijd op onze facebooksite kijken voor actuele wijzigingen of even naar de speeltuin bellen.

Is de vlag in top, dan de trampoline op!