Speeltuinvereniging (sinds 2008)
Actuele informatie

Voor actuele informatie:

raadpleeg onze Facebook pagina.

In de speeltuin mag NIET worden gerookt.
Betalen alleen contant

Als speeltuinvereniging trachten we de kosten zo laag mogelijk te houden. Aanschaf van een PIN automaat en de bijkomende kosten zijn voor ons niet haalbaar. U kunt dus alleen contant afrekenen.

Pinnen is NIET mogelijk.

Graag kleingeld

We verzoeken u dringend om gepast te betalen.

Om veiligheidsredenen accepteren wij geen papiergeld van € 50 of hoger.

Gearchiveerd per maand

Maandelijkse archieven: april 2018

10 jaar Speeltuin IJsselkids

Om 10 uur werd er door vrijwilligster vanaf het eerste uur Conny de Jong van de speeltuinvereniging stil gestaan bij de in september 2017 plotseling overleden voorzitter Martin Kaptein. Na een woord van herdenking werd de dag officieel geopend en volgde er een overhandiging van een cheque ter waarde van 730,90 euro opgehaald door kinderen van de Montessorischool uit Nieuwerkerk Aan Den IJssel.

De dag verliep vlekkeloos waarbij vele honderden bezoekers op het verjaardagsfeest kwamen. Naast schminken en het rad van fortuin was er ook een modeshow georganiseerd door Villa Dorrestein en dansgroep eXplosion. Ook paardrijden, het springkussen en een ritje met een heuse trein maakten het feest compleet. Buiten ze speeltuin stonden kraampjes waar de kinderen oa een armbandje konden maken, cup cake versieren, kaarsen versieren, ook waren er skelters en een springkussen.

De loempia’s en de hamburgers vonden gretig aftrek. De ijsjes waren niet aan te slepen, kortom een top dag voor iedereen.