Speeltuinvereniging (sinds 2008)
Actuele informatie

Voor actuele informatie:

raadpleeg onze Facebook pagina.

In de speeltuin mag NIET worden gerookt.
Betalen alleen contant

Als speeltuinvereniging trachten we de kosten zo laag mogelijk te houden. Aanschaf van een PIN automaat en de bijkomende kosten zijn voor ons niet haalbaar. U kunt dus alleen contant afrekenen.

Pinnen is NIET mogelijk.

Graag kleingeld

We verzoeken u dringend om gepast te betalen.

Om veiligheidsredenen accepteren wij geen papiergeld van € 50 of hoger.

Gearchiveerd per maand

Maandelijkse archieven: mei 2017

De website is beveiligd

Wellicht een wat ongebruikelijk berichtje op de website van uw webmaster: de website is aangepast om uw persoonlijke informatie te beschermen.

https

 

 

 

 

 

Vanaf vandaag ziet u dat de website opkomt met “https:” in de adres regel. Schokkend? Nee! Moet u nog wat doen? Nee! Maar het betekent wel dat vanaf vandaag het onmogelijk is om kwaadwillend uw gegevens te onderscheppen. En op onze formulieren vult u best wat interessante gegevens in. Toch?! Vanaf nu dus geen kopzorg meer (als u die al had). Gewoon genieten van de speeltuin en de website blijven gebruiken. Het is veilig.

Een rookvrije speeltuin

In overleg met de gemeente hebben we besloten dat vanaf 1 januari 2017 er niet meer in de speeltuin gerookt mag worden. Buiten de speeltuin hangt er een asbak, maakt u daar alstublieft gebruik van. Één peuk kan voor een baby/peuter dodelijk zijn! Laten we met zijn allen voor een veilige speeltuin zorg dragen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij danken u alvast voor de moeite,
Vrijwilligers van de speeltuin