Speeltuinvereniging (sinds 2008)
Actuele informatie

Voor actuele informatie:

raadpleeg onze Facebook pagina.

In de speeltuin mag NIET worden gerookt.
Betalen alleen contant

Als speeltuinvereniging trachten we de kosten zo laag mogelijk te houden. Aanschaf van een PIN automaat en de bijkomende kosten zijn voor ons niet haalbaar. U kunt dus alleen contant afrekenen.

Pinnen is NIET mogelijk.

Graag kleingeld

We verzoeken u dringend om gepast te betalen.

Om veiligheidsredenen accepteren wij geen papiergeld van € 50 of hoger.

Gearchiveerd per maand

Maandelijkse archieven: maart 2016

Gouden ei!!!

Dinsdag middag 22 maart kregen we bezoek van de paashaas. 25 kinderen die zich ophadden gegeven voor de Brains activiteit genoten met volle teugen.

Er waren leuke spelletjes te doen, van paashaas oor werpen tot eierdansen. Ook kon er geknutseld worden en werden mooie paastakken versierd. Die werden vervolgens in een mooie vaas gezet. Trots namen de kinderen na afloop al het moois mee naar huis.

De paashaas had ook nog een GOUDEN EI gelegd en verstopt in de speeltuin. Het GOUDEN EI  werd gevonden door Nora Lever, die daarmee een mooie rugtas won en ook nog eens een lekkere grote chocolade paashaas mee naar huis kon nemen.

Om 17.00 uur ging iedereen moe maar voldaan naar huis.

Het was een zeer geslaagde middag.

De vlag in top

Maandag 14 maart was het dan eindelijk zo ver: de vlag kon weer in top en de kinderen konden weer genieten. Hopelijk wordt het weer een geweldig seizoen.

De vlag in top

Afbeelding 1 van 1

Update maart 2016

Er is de afgelopen weken keihard gewerkt door de vrijwilligers om de speeltuin droog te krijgen, er is een nieuwe loopbrug gekomen bij het kasteel en het decowood is aangevuld, nieuw zand in de zandbak, overal geverfd en er is een heus monster uit het zand tevoorschijn gekropen bij de klimtoren! Dit monster is nog van kleur aan het veranderen, kom maar snel kijken wat zijn echte kleur gaat worden!

Zaterdag 12 maart hebben wij ook weer meegedaan aan de landelijke actie van het Oranjefonds, NLdoet, waarvoor wij wederom een geldelijke bijdrage hebben mogen ontvangen om één en ander mogelijk te maken. 


Zo is er een hele mooie plantenbak getimmerd, en hebben we alle potten gevuld met voorjaarsbloemen, planten en bolletjes, tevens kwam er een prullenbak voor achterin de speeltuin, er is geverfd, geveegd, kuilen opgevuld, gesnoeid, onkruid gewied, het hoofd van ons zandmonster gemaakt en geverfd, nieuwe vogelhuisjes opgehangen, en nog veel meer.

De speeltuin ligt er opgefrist bij, en de eerste bezoekers verwelkomt, want maandag hing de vlag in top en konden de kinderen de trampoline op!

De speeltuin is nog even gesloten

Het is nog steeds erg nat in de speeltuin, het heeft de afgelopen weken zoveel geregend, en de speeltuin ligt op een helling. Maar er wordt aan een oplossing gewerkt.

Zaterdag 12 maart tijdens NLdoet worden een aantal grote klussen aangepakt, en daarna kan de vlag weer in top en kunnen de kinderen de trampoline op!

Dus nog even geduld, en kom kijken wat er allemaal is opgeknapt in onze mooie speeltuin, . . . we hebben tegenwoordig ook een echt zandmonster in de speeltuin!