Speeltuinvereniging (sinds 2008)
Actuele informatie

Voor actuele informatie:

raadpleeg onze Facebook pagina.

In de speeltuin mag NIET worden gerookt.
Betalen alleen contant

Als speeltuinvereniging trachten we de kosten zo laag mogelijk te houden. Aanschaf van een PIN automaat en de bijkomende kosten zijn voor ons niet haalbaar. U kunt dus alleen contant afrekenen.

Pinnen is NIET mogelijk.

Graag kleingeld

We verzoeken u dringend om gepast te betalen.

Om veiligheidsredenen accepteren wij geen papiergeld van € 50 of hoger.

Gearchiveerd per maand

Jaarlijkse archieven: 2016

Halloween optocht

De Halloween optocht werd voor de eerste keer georganiseerd  door de Speeltuinvereniging IJsselkids in samenwerking met Verhage Dorrestein en Stichting Evenementen. Deze mooie samenwerking  met medewerking van M-Schmink en de facebook pagina JebentNieuwerkerkerals… zorgde voor een enorm aantal inschrijvingen voor de tocht.

Om 18:45 uur werden er vele lampionnen uitgedeeld en 19.00 uur startte de tocht door duister Nieuwerkerk. Onderweg werd er snoep uitgedeeld en bij aankomst in de speeltuin betrad ieder de duistere spookachtige speeltuin waar de medewerkers alles uit de kast hebben gehaald om het zo griezelig mogelijk te maken. De heksensoep, het spookhuis en  mysterieuze rook maakte de sfeer compleet.

“Ongekend druk” en “Wat een sfeer” waren enkele reacties .  De organisatie is zeker van plan volgend jaar een nieuwe editie te organiseren voor dit nieuwe grootse Nieuwerkerkse evenement.

De opkomst was boven alle verwachtingen laat de organisatie weten. “Ruim 450 lopers al dan niet verkleed in Halloween outfit,echt overweldigend!”

Halloween in de speeltuin

Woensdag 26 oktober , waren er een hoop griezels in de speeltuin. Er kwamen zo’n kleine 40 kinderen griezelen via Brains.

Er waren leuke Halloween spelletjes te doen, van muishalen tot spinnetje prik. De kinderen hadden het prima naar hun zin en vermaakte zich prima.

Na een snoepje en een heksendrankje ging ieder weer tevreden naar huis.

 

Wie griezelt er mee???

Vrijdag 28 oktober om 19:00 uur start de Halloweentocht bij snackbar Verhage Dorrestein. Om 19.00 uur lopen we naar de speeltuin.

Stampa

Daar staan heksen klaar met een heerlijk heksensoepje en leuke Halloween spelletjes. Ook kan je laten schminken en er is een waarzegster. Het belooft een leuke, gezellige en vooral spannende avond te worden.

Kom je ook????

Halloween

Woensdag 26 oktober vieren we van 13:30 tot 14:30 Halloween in de speeltuin. Opgeven kan via BRAinS.

Halloween-21

Spelletjes bij de Vlootschouw

Zaterdag 17 september, was het weer zover: de 12e Vlootschouw.

Om 13.00 uur gaf kinderburgemeester Demi het startschot voor het begin van de strip spelletjes. Er waren weer super leuke spelletjes te doen, van Bugs Bunny oorwerpen, strip memory, Donald Duck blik werpen. Ook spoot Badman spekjes in het rond, die de kinderen konden vangen met een net of emmertje.

Ruim 100 kinderen hadden veel plezier en mede door het mooie weer werd het een fantastische middag. Om 16.00 uur werden er 4 kinderen blij gemaakt met leuke prijsjes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze dag is gratis toegankelijk.