Speeltuinvereniging (sinds 2008)
Actuele informatie

Voor actuele informatie:

raadpleeg onze Facebook pagina.

In de speeltuin mag NIET worden gerookt.
Betalen alleen contant

Als speeltuinvereniging trachten we de kosten zo laag mogelijk te houden. Aanschaf van een PIN automaat en de bijkomende kosten zijn voor ons niet haalbaar. U kunt dus alleen contant afrekenen.

Pinnen is NIET mogelijk.

Graag kleingeld

We verzoeken u dringend om gepast te betalen.

Om veiligheidsredenen accepteren wij geen papiergeld van € 50 of hoger.

Gearchiveerd per maand

Maandelijkse archieven: september 2015

Hollandse Spelen tijdens Vlootschouw

De speeltuin IJsselkids verzorgde de Hollandse Spelen tijdens de vlootschouw. Het was duimen voor droog weer maar zowaar, om 13.00 uur bij de start van de spelletjes, brak de zon door. De kinderen konden gratis een strippenkaart halen en deelnemen aan 10 Hollandse Spelletjes. Zo’n 100 kinderen deden mee en hadden de grootste lol en waren leuk bezig. Van zaklopen tot eendjes vangen , van koekhappen tot klomp gooien, de kanjers van de speeltuin stonden klaar om de kinderen te begeleiden.

Om half 5 was de prijsuitreiking en werden er nog eens 3 kinderen gelukkig gemaakt. De eerste winnaar was Joey, hij had (samen met Maaike) het spel boerin knallen gewonnen, door maar liefst 10 keer de boerin met een bal te raken. De notaris wees Joey als winnaar aan, een waardebon van 10 euro te besteden bij Inter Toys. De tweede prijs een waardebon van 15 euro (van Inter Toys) is gewonnen door de 3 jarige Catlein. De eerste prijs een waardebon van maar liefst 25 euro ging naar de dolgelukkige Puk van 9 jaar.


Kinderen en vrijwilligers van de IJsselkids hebben genoten van deze geslaagde middag.