Speeltuinvereniging (sinds 2008)
Actuele informatie

Voor actuele informatie:

raadpleeg onze Facebook pagina.

In de speeltuin mag NIET worden gerookt.
Betalen alleen contant

Als speeltuinvereniging trachten we de kosten zo laag mogelijk te houden. Aanschaf van een PIN automaat en de bijkomende kosten zijn voor ons niet haalbaar. U kunt dus alleen contant afrekenen.

Pinnen is NIET mogelijk.

Graag kleingeld

We verzoeken u dringend om gepast te betalen.

Om veiligheidsredenen accepteren wij geen papiergeld van € 50 of hoger.

Gearchiveerd per maand

Maandelijkse archieven: juni 2015

De Tour rijdt langs de speeltuin !!!

Ook de gekte rond de Tour de France bereikt de speeltuin.

Op zondag 5 Juli opent de speeltuin de poorten al om 10.00 en dat allemaal omdat de tour vanuit de startplaats Utrecht langs de speeltuin hier in Nieuwerkerk komt.

flyer TdF

Afbeelding 1 van 1

Wij blijven natuurlijk niet achter om ook hier wat mee te doen. Deze dag staat in het teken van de Tour. Op deze bijzondere dag kunnen alle bezoekers gratis naar binnen en dat is nog niet alles je kan meedoen aan het rad van fortuin met allemaal leuke prijsjes en er is schminken voor de kinderen tegen een hele kleine vergoeding. Op deze dag verkopen we ook broodjes met hamburger of worst. En natuurlijk niet te vergeten het ijs en koffie/thee en het lekkere snoep die je bij ons altijd al kan kopen. Deze dag wordt een topdag voor iedereen die van de tour en niet van de tour houdt. Wij rekenen in ieder geval op mooi weer en een hele leuke tour dag.