Speeltuinvereniging (sinds 2008)
Actuele informatie

Voor actuele informatie:

raadpleeg onze Facebook pagina.

In de speeltuin mag NIET worden gerookt.
Betalen alleen contant

Als speeltuinvereniging trachten we de kosten zo laag mogelijk te houden. Aanschaf van een PIN automaat en de bijkomende kosten zijn voor ons niet haalbaar. U kunt dus alleen contant afrekenen.

Pinnen is NIET mogelijk.

Graag kleingeld

We verzoeken u dringend om gepast te betalen.

Om veiligheidsredenen accepteren wij geen papiergeld van € 50 of hoger.

Gearchiveerd per maand

Maandelijkse archieven: februari 2015

Achter de schermen wordt keihard gewerkt…

Veranderingen in de speeltuin. . . . . .

We hebben een aantal vrijwilligers die ermee gestopt zijn of een stapje terug (moeten) doen, dus we zijn op zoek naar nieuwe mensen, zowel voor de verkoop, als ook voor het onderhoud van de tuin.

Dit nieuwe jaar willen we vol goede moed beginnen, de eerst vergadering staat al gepland.

NLdoet komt er aan, we organiseren een fietspuzzeltocht en de eerste feestjes staan alweer in de agenda. Er moeten werkzaamheden uitgevoerd worden aan enkele speeltoestellen, en tijdens de inspectie bleek dat we een aantal planten moeten verwijderen.

Van de winter bleef er wederom erg veel water bij het kasteel staan, het decowood dreef door de speeltuin, ook hier werken we aan een oplossing, maar dan moet het wel een poosje droog blijven en opdrogen.

Wij zitten dus niet stil, achter de schermen wordt er keihard gewerkt, maar we kunnen nog even niet openen . . . . . nog even geduld. . . .

NL Doet

Speeltuinvereniging de IJsselkids doet dit jaar weer mee met NLDoet, op zaterdag 21 maart gaan we aan de slag met verf en kwasten, hamer en zaag, bezems en scheppen, enzovoort om de speeltuin weer tiptop in orde te maken voor het nieuwe seizoen. Op de site van NLDoet.nl, kunt u zich opgeven als u ons wilt komen helpen.

Voor meer informatie: http://klussen.nldoet.nl/nldoet/klus/?documentid=4620

Gulle gift van ‘De Speelbal”

Afgelopen maand kreeg ik een telefoontje van de Speelbal, de speel-o-theek  gevestigd aan de Wolga. Helaas ging men sluiten, omdat ook zij geen subsidie meer krijgen van de gemeente.

Alle speelgoed en toestellen werden verkocht, misschien zat er nog wat voor ons bij.

Met twee auto’s volgeladen vertrokken wij naar de speeltuin, dolblij met de mooie spullen.

De weken daarna werd niet alles verkocht bij de Speelbal, we mochten nog een aantal dingen gratis komen afhalen, omdat het pand eind van de week leeg moest . . . .

Weer hadden wij een auto vol, en er moest zelfs nogmaals gereden worden.

Wij zijn de Speelbal dankbaar voor alle mooie spullen en hopen dat de kinderen die onze speeltuin bezoeken er veel plezier van mogen beleven.

Wil je weten wat er allemaal is bijgekomen, we hopen binnenkort  de vlag weer te hijsen en het hek te openen zodat jullie kunnen komen kijken!