Speeltuinvereniging (sinds 2008)
Actuele informatie

Voor actuele informatie:

raadpleeg onze Facebook pagina.

In de speeltuin mag NIET worden gerookt.
Betalen alleen contant

Als speeltuinvereniging trachten we de kosten zo laag mogelijk te houden. Aanschaf van een PIN automaat en de bijkomende kosten zijn voor ons niet haalbaar. U kunt dus alleen contant afrekenen.

Pinnen is NIET mogelijk.

Graag kleingeld

We verzoeken u dringend om gepast te betalen.

Om veiligheidsredenen accepteren wij geen papiergeld van € 50 of hoger.

Gearchiveerd per maand

Jaarlijkse archieven: 2015

Einde seizoen 2015

Het seizoen is weer voorbij, de poorten zijn weer gesloten het is weer een fantastisch seizoen geweest. Vele bezoekers hebben dit jaar weer onze speeltuin bezocht en de vrijwilligers hebben het weer lekker druk gehad. De vrijwilligers hebben genoten van de vele bezoekers en wij hopen u allemaal weer te mogen begroeten in 2016. wij allen hebben dit jaar afgesloten met een heerlijk etentje. De komende weken zal menig vrijwilliger alles gaan opruimen,repareren,schoonmaken en alles weer vorstvrij maken. Ook na dit jaar hebben we werkzaamheden die gedaan worden door de firma HUCK het kasteel krijgt een nieuwe brug dat voor de veiligheid vervangen gaat worden. Dus wij zeggen tot volgend jaar dan staan wij weer allemaal voor u klaar.

Hollandse Spelen tijdens Vlootschouw

De speeltuin IJsselkids verzorgde de Hollandse Spelen tijdens de vlootschouw. Het was duimen voor droog weer maar zowaar, om 13.00 uur bij de start van de spelletjes, brak de zon door. De kinderen konden gratis een strippenkaart halen en deelnemen aan 10 Hollandse Spelletjes. Zo’n 100 kinderen deden mee en hadden de grootste lol en waren leuk bezig. Van zaklopen tot eendjes vangen , van koekhappen tot klomp gooien, de kanjers van de speeltuin stonden klaar om de kinderen te begeleiden.

Om half 5 was de prijsuitreiking en werden er nog eens 3 kinderen gelukkig gemaakt. De eerste winnaar was Joey, hij had (samen met Maaike) het spel boerin knallen gewonnen, door maar liefst 10 keer de boerin met een bal te raken. De notaris wees Joey als winnaar aan, een waardebon van 10 euro te besteden bij Inter Toys. De tweede prijs een waardebon van 15 euro (van Inter Toys) is gewonnen door de 3 jarige Catlein. De eerste prijs een waardebon van maar liefst 25 euro ging naar de dolgelukkige Puk van 9 jaar.


Kinderen en vrijwilligers van de IJsselkids hebben genoten van deze geslaagde middag.

De Tour rijdt langs de speeltuin !!!

Ook de gekte rond de Tour de France bereikt de speeltuin.

Op zondag 5 Juli opent de speeltuin de poorten al om 10.00 en dat allemaal omdat de tour vanuit de startplaats Utrecht langs de speeltuin hier in Nieuwerkerk komt.

flyer TdF

Afbeelding 1 van 1

Wij blijven natuurlijk niet achter om ook hier wat mee te doen. Deze dag staat in het teken van de Tour. Op deze bijzondere dag kunnen alle bezoekers gratis naar binnen en dat is nog niet alles je kan meedoen aan het rad van fortuin met allemaal leuke prijsjes en er is schminken voor de kinderen tegen een hele kleine vergoeding. Op deze dag verkopen we ook broodjes met hamburger of worst. En natuurlijk niet te vergeten het ijs en koffie/thee en het lekkere snoep die je bij ons altijd al kan kopen. Deze dag wordt een topdag voor iedereen die van de tour en niet van de tour houdt. Wij rekenen in ieder geval op mooi weer en een hele leuke tour dag.

Heerlijk op de schommel

Rolstoelschommel

Afbeelding 1 van 1

Wat is die rolstoelschommel toch geweldig. Genieten!

Extra ochtenden open

Goed nieuws: donderdag 14 mei en vrijdag 15 mei is de speeltuin ook ’s ochtends geopend vanaf 10:00 uur.