Speeltuinvereniging (sinds 2008)
Actuele informatie

Voor actuele informatie:

raadpleeg onze Facebook pagina.

In de speeltuin mag NIET worden gerookt.
Betalen alleen contant

Als speeltuinvereniging trachten we de kosten zo laag mogelijk te houden. Aanschaf van een PIN automaat en de bijkomende kosten zijn voor ons niet haalbaar. U kunt dus alleen contant afrekenen.

Pinnen is NIET mogelijk.

Graag kleingeld

We verzoeken u dringend om gepast te betalen.

Om veiligheidsredenen accepteren wij geen papiergeld van € 50 of hoger.

Gearchiveerd per maand

Maandelijkse archieven: maart 2014

NLDoet in de speeltuin

Onze nieuwe familieschommel (waar de hele familie op mag), is dit weekend voorzien van een hekje, het perkje tussen de familieschommel en de grote nieuwe klimtoren is opgeknapt en ingeplant met allemaal kruiden en vaste planten, de daken, loopbuis en glijbaan van het kasteel zijn grondig schoongemaakt, de buxus is gesnoeid en nog een aantal klusjes zijn aangepakt door een aantal enthousiaste vrijwilligers, waaronder een zeer jonge dame die regelmatig in de speeltuin komt spelen!

Op de foto’s kunt u zien dat er hard werd gewerkt en het er weer fris uitziet allemaal.

 

Peuterochtenden in de speeltuin

De peuterochtenden zijn bedoeld voor de allerkleinsten tot 4 jaar, zodat ze rustig kunnen spelen, omdat de grotere kinderen dan op school zitten. Vanaf dit jaar organiseren we zelfs iedere woensdagmorgen een peuterochtend..

Het kan soms voorkomen dat er een klas kinderen komt, voorheen probeerden we dat in de week te plannen dat we niet open waren, soms kan het niet anders. We hopen op U begrip hiervoor. Het is misschien handig om van te voren even te bellen naar de speeltuin, zodat u weet waar u aan toe bent!

Uitstel opening

Helaas is het beton van de nieuwe toestellen nog niet volledig uitgehard
op maandag, dus de opening is een dagje uitgesteld, namelijk 11 maart 2014.