Speeltuinvereniging (sinds 2008)
Actuele informatie

Voor actuele informatie:

raadpleeg onze Facebook pagina.

In de speeltuin mag NIET worden gerookt.
Betalen alleen contant

Als speeltuinvereniging trachten we de kosten zo laag mogelijk te houden. Aanschaf van een PIN automaat en de bijkomende kosten zijn voor ons niet haalbaar. U kunt dus alleen contant afrekenen.

Pinnen is NIET mogelijk.

Graag kleingeld

We verzoeken u dringend om gepast te betalen.

Om veiligheidsredenen accepteren wij geen papiergeld van € 50 of hoger.

Gearchiveerd per maand

Maandelijkse archieven: augustus 2013

31 augustus: Care for Kids

Zaterdag 31 augustus 2013 is er van alles te doen in de speeltuin. De Nieuwerkerkse stichting Care for Kids is die dag aanwezig in de speeltuin, om hun stichting te promoten (zie de link op onze site als u meer van deze stichting te weten wil komen). Die dag is de entree gratis en er zijn nog meer verrassingen. Als jullie willen weten wat allemaal, kom dan zaterdag 31 augustus naar de speeltuin. Iedereen is welkom vanaf 10 uur.

Tot zaterdag 31 augustus!

Terugblik op ons eerste lustrum

Dit jaar bestaat de speeltuin “De IJsselkids” alweer 5 jaar en dat wilden we laten weten ook. Op Zaterdag 27 April is dit groots gevierd.

In 2008 hebben we de poorten van de speeltuin op 14 Maart geopend en nu bestaan we alweer 5 jaar de tijd is erg hard gegaan. We hebben veel naamsbekendheid verkregen in Zuidplas en verre omtrek er zijn gemiddeld 19.000 bezoekers per jaar geweest.

Deze dag is groots gevierd en is georganiseerd door onze feestcommissie die speciaal voor dit evenement in het leven is geroepen. De hele dag is er van alles te doen geweest zoals schminken er liepen veel kids gekleurd bij en ze waren dan ook spectaculaire gesminckt van spiderman tot vlinders. Eten was er ook zoals broodje hamburger, pannenkoeken, snoepjes en natuurlijk niet te vergeten een bekertje drinken. Dit keer is er ook een springkussen gezet die gesponsord is door snackbar Verhage ons dank daar voor. De NUSO bus is ook langs geweest met heel veel spelletjes die uitgezet werden door heel de speeltuin heen er was echt van alles zoals skelters, toren van pisa, blik gooien enz… Paardrijden kon er ook gedaan worden met de grote hengst Jaimbo die was zo groot dat je er hoogtevrees van kreeg als je er bovenop zat. En dan hadden we natuurlijk ook een clown die een paar uur bij ons op bezoek is geweest die had het zo naar zijn zin dat hij echt niet naar huis wilde we hebben hem gewoon er even uit moeten gooien anders was hij er nu nog geweest. Onze Klaas heeft ook deze keer zijn geliefde rad van avontuur tevoorschijn gehaald zodat we ook onze kas konden spekken voor de uitbreiding die op handen is. Er waren zoveel prijzen dat Klaas wel de hele dag achter elkaar door kon gaan. Van een mixer tot een zakje knikkers toe kon je winnen.

Al met al was het een zeer geslaagde dag die we niet snel zullen vergeten, deze dag doen we graag weer over als we 10 jaar bestaan maar eerst komt de uitbreiding aan de beurt.