Speeltuinvereniging (sinds 2008)
Actuele informatie

Voor actuele informatie:

raadpleeg onze Facebook pagina.

In de speeltuin mag NIET worden gerookt.
Betalen alleen contant

Als speeltuinvereniging trachten we de kosten zo laag mogelijk te houden. Aanschaf van een PIN automaat en de bijkomende kosten zijn voor ons niet haalbaar. U kunt dus alleen contant afrekenen.

Pinnen is NIET mogelijk.

Graag kleingeld

We verzoeken u dringend om gepast te betalen.

Om veiligheidsredenen accepteren wij geen papiergeld van € 50 of hoger.

Gearchiveerd per maand

Maandelijkse archieven: maart 2013

NLdoet frist ons op

Onder het motto: ‘fris ons op’ stonden we op de site van Nldoet en daarom is er zaterdag 16 maart bij de speeltuin “de IJsselkids” keihard gewerkt door 23 zeer diverse vrijwilligers, onder andere raadsleden, stagiaires middelbare school, leden van de nieuw opgerichte stichting Somali aidgroup, leden van de Lions Nesselanden en natuurlijk de vrijwilligers van de speeltuin zelf, de jongste 10 en de oudste in de zestig.

Vanaf 9 uur, is er na een lekker kopje koffie met zelfgebakken cake begonnen met het verven van alle houten delen van de schommels, loopbrug, kabelbaan, ons kasteel, picknicktafels, huisjes, ons onderkomen, bankjes en ieder ander stukje hout in de speeltuin! Er gingen meer dan 10 grote blikken verf doorheen.

Ook hebben een aantal vrijwilligers het zand vervangen van de zandbak, er zijn heel wat kruiwagens gevuld en weer geleegd, dus daardoor kon de zandbak nog niet helemaal geverfd worden.

Om een uur of drie zag de speeltuin er weer ‘opgefrist’ uit, en kon iedereen met een tevreden gevoel terugkijken op een fantastische dag.

Speeltuin “De IJsselkids” doet mee aan NLdoet

Speeltuinvereniging “ de IJsselkids” gaat ook dit jaar weer aan de slag tijdens NLdoet op zaterdag 16 maart.

Die dag gaan alle vrijwilligers van de speeltuin en aangemelde vrijwilligers, zoals van de gemeente aan de slag om alle toestellen, het kasteel en de 2 huisjes te verven en de tuin op te knappen.

Dit is een landelijke actie en gaat uit van NLdoet.nl, een initiatief van het Oranje Fonds.

We kunnen op deze dag nog wel meer vrijwilligers gebruiken, u zich opgeven via de site van Nldoet.nl.  of via info@speeltuinijsselkids.nl 

Rond deze dag op 15 ,16 en 17 Maart kunt u ook stemmen op onze speeltuin als geheel en dat kan ons een bedrag opleveren van € 50.000. Dit is een bijzondere actie, in verband met de kroning van de beschermheer en beschermvrouw van het oranje fonds, Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima.

Dat is een mooi bedrag wat wij graag willen winnen en u hoeft alleen massaal uw stem uit te brengen.

Dit kunt u doen op kroonappels.nl , alleen op de dagen 15, 16 en 17 maart. Even zoeken naar de speeltuin.

Wij krijgen geen subsidie meer volgend jaar, dus het zou prachtig zijn als u op deze manier zou kunnen helpen.

En ook als vrijwilliger natuurlijk op 16 Maart. Kijk hiervoor op onze klus op Nldoet.nl.