Speeltuinvereniging (sinds 2008)
Actuele informatie

Voor actuele informatie:

raadpleeg onze Facebook pagina.

In de speeltuin mag NIET worden gerookt.
Betalen alleen contant

Als speeltuinvereniging trachten we de kosten zo laag mogelijk te houden. Aanschaf van een PIN automaat en de bijkomende kosten zijn voor ons niet haalbaar. U kunt dus alleen contant afrekenen.

Pinnen is NIET mogelijk.

Graag kleingeld

We verzoeken u dringend om gepast te betalen.

Om veiligheidsredenen accepteren wij geen papiergeld van € 50 of hoger.

Gearchiveerd per maand

Maandelijkse archieven: september 2012

Villa Dorrestein onthuld

Op 12 september werd het nieuwe speelhuisje, ons eigen Villa Dorrestein, onthuld door de eigenaresse van Baby en Peuterwinkel Villa Dorrestein uit Nieuwerkerk aan den IJssel.

Het was een groots spektakel met veel kinderen. Uiteraard onbraken gratis drinken en snoepjes niet. En ook het weer speelde gelukkig goed mee.

Bedankt Villa Dorrestein voor uw gulle gift.

Onthulling van nieuwe speelhuisje

Villa Dorrestein heeft ons een prachtig speelhuisje geschonken. Woensdag 12 september om 14:00 uur wordt dit huisje door de kinderen van de gulle gever onthuld. Natuurlijk komt u ook kijken. Toch?

Werken aan de kabelbaan en meer

De paal van de kabelbaan was kapot  (doormidden) en moest helemaal uitgegraven worden om behandeld te worden en om een nieuw stuk aan de kapotte paal te zetten. Er moesten 8 palen worden uitgegraven door Dries en die kregen geweldige hulp van deze sterke knul.

Ook moest het gras gemaaid worden, dus werd een grasmaaier geleend bij Molenaar (waarvoor dank). Het gras was zo gegroeid dat er nauwelijk meer doorheen te komen was. We zitten dan ook danig om een vrijwilliger/tuinman te springen (zie een eerder bericht daarover).

Ondertussen kregen een aantal zaken ook nog eens een likje verf.