Speeltuinvereniging (sinds 2008)
Actuele informatie

Voor actuele informatie:

raadpleeg onze Facebook pagina.

In de speeltuin mag NIET worden gerookt.
Betalen alleen contant

Als speeltuinvereniging trachten we de kosten zo laag mogelijk te houden. Aanschaf van een PIN automaat en de bijkomende kosten zijn voor ons niet haalbaar. U kunt dus alleen contant afrekenen.

Pinnen is NIET mogelijk.

Graag kleingeld

We verzoeken u dringend om gepast te betalen.

Om veiligheidsredenen accepteren wij geen papiergeld van € 50 of hoger.

Gearchiveerd per maand

Maandelijkse archieven: juli 2012

Extra speelpret bij “De IJsselkids”

Op zaterdag 11 augustus is er iets extra’s te doen zo tegen het einde van de vakantie. We maken er hier een leuke dag van met leuke dingen, zoals:

  • een springkussen
  • enveloppen trekken (kost maar € 0,50) met mooie prijzen
  • schminken (€ 1,00)
  • tatoeage maken (€ 1,00)

Kom gezellig allemaal, de opbrengst is voor de uitbreiding van de speeltuin.

Voor meer informatie kunt u bellen met Ineke Stam (tel. 0180 320928 of 0624 282970)

 

Ineke

Waterpret bij 30 graden Celsius

Het was vandaag behoorlijk warm. Maar onze dames, niet voor een kleintje vervaard, weten slim een leuke watersproeier te maken. Gelukkig waren opa en oma De Goeij in de buurt om een paar foto’s te schieten. Kunnen we er op de site nog even van nagenieten.

Och zo lief!

Ik word gebeld door een moeder van een klein manneke. Het manneke is overstuur, want hij is zijn Cars helm met zonnebril kwijt. Of die misschien is gevonden in de speeltuin?

Dus even bellen met degene die dienst had en ja hoor! Gevonden! Dus moeders met kind en ik springen allebei gelijk in de auto. Komen ze aan en wat zegt dat manneke: “mevrouw, ik ben zo blij dat u voor mij naar de speeltuin bent gegaan. En dat ik mijn helm terug heb” met tranen in de ogen.

Ik kijk het manneke aan met kippenvel op mijn armer. Joh, dat doen we toch graag!

En zo is er weer een manneke blij.

Ineke.

Leuke foto’s over hoe het in 2007 allemaal begon

Foto's over hoe het allemaal begon Zoals je op de foto’s uit 2007 kunt zien, hebben we toen ook de nodige regen op ons hoofd gekregen. Toch heeft het ons er niet van weerhouden om een prachtige tuin aan te leggen. Belangstelling: in de linker kolom kan je het archief vinden.

Even voorstellen: Ineke Stam

Ik ben 18 jaar geleden begonnen met het opzetten van een bestuur voor een speeltuin. Wij, de BOV (bewoners organisatie veldenbuurt), vonden dat het hoogtijd werd voor een speeltuin in Nieuwerkerk Zo doende ben ik begonnen Met het idee dat mijn jongste dochter Desiree er ook nog plezier aan zou hebben maar helaas werd ze te oud om nog te kunnen genieten van de speeltuin. Mijn oudste dochter Ilonka heeft ondertussen 2 kinderen en die genieten er nu wel van. Uiteraard ben ik nu erg blij met de speeltuin en ook blij dat we het volgehouden hebben en dat de speeltuin er is gekomen. Het is een mooi gezicht als je al die kids ziet en hoe ze kunnen genieten.