Speeltuinvereniging (sinds 2008)
Actuele informatie

Voor actuele informatie:

raadpleeg onze Facebook pagina.

In de speeltuin mag NIET worden gerookt.
Betalen alleen contant

Als speeltuinvereniging trachten we de kosten zo laag mogelijk te houden. Aanschaf van een PIN automaat en de bijkomende kosten zijn voor ons niet haalbaar. U kunt dus alleen contant afrekenen.

Pinnen is NIET mogelijk.

Graag kleingeld

We verzoeken u dringend om gepast te betalen.

Om veiligheidsredenen accepteren wij geen papiergeld van € 50 of hoger.

Gearchiveerd per maand

Maandelijkse archieven: juni 2012

Even voorstellen: Dineke de Heer

Hallo ik ben Dineke de Heer, ben getrouwd met Peter, we hebben drie dochters en een stel huisdieren en samen hebben we geholpen de speeltuin op te bouwen, vele zaterdagen zijn daar in gaan zitten.

Ik heb teveel hobby’s, waaronder tuinieren, heb de speeltuin-tuin voor een gedeelte beplant, met vooral planten die we hebben gekregen of die ik had gestekt.

Ik ben degene die de feestjes regelt, doe dat het liefs via de mail, dan zijn alle gegevens bij de hand en rustig na te lezen, en zijn vragen snel gesteld.

Even voorstellen: Jannie Verhagen

Hallo,

ik ben Janie Verhagen, bestuurlid van de speeltuin en als oma van een paar leuke en lieve kleindochters vind ik het enorm leuk om in de speeltuin bezig te zijn. Het is mijn taak om scholen en BSO’s in de speeltuin te ontvangen; deze kunnen mij te allen tijde bellen op 0641 697404.

Groetjes,
Jannie.

Gevonden… echt waar!

Een paar dagen terug kwam een jongen bij me die een kroel van een kindje had gevonden in de zandbak. Even later kwam hij me ook nog een fopspeen brengen; ook gevonden in de zandbak. Een andere jongen kwam me vervolgens een zuigfles brengen uit de zandbak.

Ik zei tegen de jongens “als jullie nog even verder graven, komen jullie misschien ook nog de baby tegen”.

Even later kwamen ze me vertellen dat ze verder hadden gezocht, maar geen baby hadden gevonden.

 

Klaas