Speeltuinvereniging (sinds 2008)
Actuele informatie

Voor actuele informatie:

raadpleeg onze Facebook pagina.

In de speeltuin mag NIET worden gerookt.
Betalen alleen contant

Als speeltuinvereniging trachten we de kosten zo laag mogelijk te houden. Aanschaf van een PIN automaat en de bijkomende kosten zijn voor ons niet haalbaar. U kunt dus alleen contant afrekenen.

Pinnen is NIET mogelijk.

Graag kleingeld

We verzoeken u dringend om gepast te betalen.

Om veiligheidsredenen accepteren wij geen papiergeld van € 50 of hoger.

Gearchiveerd per maand

Maandelijkse archieven: mei 2012

Moederdag

’s morgens lekker ontbijten met de kids en man lief. En ja dan moeten we een rondje maken naar de oma’s. De ene oma is lekker op de camping dus die had der kadootje al gehad. Toen naar mijn moeder en ja die was thuis.

Maar nieuwerkerk moest de laatste wedstrijd thuis spelen. Ja zei ik tegen me man, ga maar naar de voetbal het is lekker weer en ga kijken of me ma zin heb om eventueel toch de speeltuin open te doen. Dus belde oma op en zei we zijn al zo veel dicht geweest met die regen en ja als je straks geen subsidie meer krijg zal je toch wat vaker open moeten gaan. Dus zo gezegd zo gedaan wij vierden dus moederdag in de speeltuin.

Petra gebeld en gezegd als je naar ma wil kom je maar naar de speeltuin en ja hoor die vond het ook een leuk idee. Dus toch moederdag in de speeltuin. We hadden nog lekkere chocolaatjes dus iedereen kreeg er een nou dat was feest en heel gezellig. Het was echt moederdag in de speeltuin.

En gelukkig kwamen er nog aardig wat mensen zo even langs en hebben toch nog 85 mensen in de speeltuin gehad, dus na een onverwachte opening toch nog een groot succes.

Dus volgende x doen we misschien wel weer zo’n verrassing; bel gerust naar de speeltuin als u twijfelt, want je weet maar nooit.

gr Anja en Nel

Even voorstellen: Klaas Kersseboom

Hallo,

mijn naam is Klaas kersseboom. Ik ben op 9 mei lid geworden van het bestuur van de speeltuin. Mijn taken zijn het onderhouden van de speeltoestellen en het onderhoud van het gras. Ik ben 66 jaar, getrouwd en heb 3 kinderen en 8 kleinkinderen.

foto-klaas-kersseboom