Speeltuinvereniging (sinds 2008)
Actuele informatie

Voor actuele informatie:

raadpleeg onze Facebook pagina.

In de speeltuin mag NIET worden gerookt.
Betalen alleen contant

Als speeltuinvereniging trachten we de kosten zo laag mogelijk te houden. Aanschaf van een PIN automaat en de bijkomende kosten zijn voor ons niet haalbaar. U kunt dus alleen contant afrekenen.

Pinnen is NIET mogelijk.

Graag kleingeld

We verzoeken u dringend om gepast te betalen.

Om veiligheidsredenen accepteren wij geen papiergeld van € 50 of hoger.

Gearchiveerd per maand

Jaarlijkse archieven: 2012

Vertrek voorzitter

Zeventien jaar lang heeft Nel van Rijn zich met hart en ziel ingezet voor onze speeltuinvereniging, het was haar lust en leven, ze stond ermee op en ging ermee naar bed, steeds was ze met de speeltuin bezig, niets was haar te veel.

Maar jammer genoeg werd het haar toch allemaal te zwaar en het plezier ging eraf, tot het op een dag niet meer ging, acuut besloot ze te stoppen.

Wat niemand had gedacht gebeurde toch, ze kwam niet meer terug, we hebben het verwacht en eropgewacht, maar ze veranderde niet van gedachten, we zullen haar zeker missen, maar het is niet anders.

Vanaf deze plek willen wij haar bedanken voor haar tomeloze inzet, werklust en collegialiteit, we zullen je missen Nel en we wensen je het allerbeste.

Alle vrijwilligers en bestuursleden.

Sluiting speeltuin

Deze week stond de speeltuin gedeeltelijk onder water, de houtsnippers dreven over het pad.

Het wordt ook te koud voor de vrijwilligers om een paar uur in de speeltuin te zitten, daarom hebben we besloten om de speeltuin te sluiten tot de voorjaarsvakantie.

Afgelopen zaterdag 3 november zijn we hard aan het werk geweest om de speeltuin winterklaar te maken met de hulp van Alexander’s Hoveniersbedrijf en enkele vrijwilligers, zoals op de foto’s te zien is.

Deze winter wordt er wel gewerkt in de speeltuin voor een verbouwing en reparatie.

Volgend jaar bestaat de speeltuin 5 jaar en dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Momenteel wordt daar hard aan gewerkt door onze feestcommissie, dus houdt de site in de gaten voor meer informatie!

Herfstvakantie 2012

In de herfstvakantie, die in Nieuwerkerk aan den IJssel van 20 tot 28 oktober loopt, zijn wij niet alle dagen in de ochtend open. Dit in verband met een aantal vrijwilligers die zelf op (een welverdiende) vakantie gaan.

We zijn dinsdag- en donderdagmorgen gesloten. Maar de rest van de week zijn we wel gewoon open, dus tot ziens in de speeltuin!

De weervoorspelling is goed, dus we hopen op een gezellige herfstvakantie.

Villa Dorrestein onthuld

Op 12 september werd het nieuwe speelhuisje, ons eigen Villa Dorrestein, onthuld door de eigenaresse van Baby en Peuterwinkel Villa Dorrestein uit Nieuwerkerk aan den IJssel.

Het was een groots spektakel met veel kinderen. Uiteraard onbraken gratis drinken en snoepjes niet. En ook het weer speelde gelukkig goed mee.

Bedankt Villa Dorrestein voor uw gulle gift.

Onthulling van nieuwe speelhuisje

Villa Dorrestein heeft ons een prachtig speelhuisje geschonken. Woensdag 12 september om 14:00 uur wordt dit huisje door de kinderen van de gulle gever onthuld. Natuurlijk komt u ook kijken. Toch?