De IJsselkids

Speeltuinvereniging (sinds 2008)

Actuele informatie

Voor actuele informatie:

raadpleeg onze Facebook pagina.

In de speeltuin mag NIET worden gerookt.

Betalen alleen contant

Als speeltuinvereniging trachten we de kosten zo laag mogelijk te houden. Aanschaf van een PIN automaat en de bijkomende kosten zijn voor ons niet haalbaar. U kunt dus alleen contant afrekenen.

Pinnen is NIET mogelijk.

Graag kleingeld

We verzoeken u dringend om gepast te betalen.

Om veiligheidsredenen accepteren wij geen papiergeld van € 50 of hoger.

Gearchiveerd per maand

2024 – De tuin gaat weer open

Maandag 1 april,  dit is geen grap openen we onze deuren voor een nieuw speeltuin jaar. Om 11.00 uur staat de koffie klaar en zijn jullie van harte welkom. De entree bedraagt voor kinderen €1,25; voor begeleiding €0,75.

Openingstijden: Op werkdagen vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur. Weekenden vanaf 11 tot 17.00 uur open. Woensdag morgen is de peuter morgen van 10 tot 12.00 uur. 

Tot snel.

Paasspelletjes

Woensdag 27 maart 2024, voor het eerst was de speeltuin open voor de kinderen van Brains. De paasspelletjes stonden voor de deur. 

Bij binnenkomst kregen de kinderen een kaart, waarop de spelletjes stonden; van eier de boules,  tot paasmemorie. 10 leuke spelletjes en er kon natuurlijk gespeeld worden. 

Plus de Kulve had voor wat lekkers en drinken gezorgd. Het weer werkte mee, af en toe scheen het lente zonnetje. Kortom het was een geslaagde middag.  Om 17.00 sloot de speeltuin moe maar voldaan de deur.

NLdoet 2024 in de speeltuin!

Er werd ook dit jaar ontzettend veel gedaan om de speeltuin netjes en gezellig voor de opening klaar te maken, we begonnen met koffie en thee met iets lekkers, de klussen werden verdeelt en iedereen ging hard aan de slag.

Eerst werd er nieuw zand in de zandbak gereden, een hele klus, de toestellen werden weer opgehangen, tafels en stoelen schoongemaakt en weer op hun plek gezet, daarna werd er een lekkere lunch geserveerd van tosti’s en soep. En had iedereen weer energie om nog een aantal klussen uit te voeren: plantjes planten, schoonmaken en ramen zemen,  gras maaien, er werd op een aantal plaatsen gestraat, picknicktafels nagekeken ook nog iets geverfd enzovoort, enzovoort.

Spontaan kwamen er ’s middags een tweetal papa’s met kids, die ook nog een duit in het zakje deden, zoals jullie aan de foto’s kunnen zien.

We zijn iedereen zeer dankbaar voor het vele werk dat er is verzet, 27 maart zijn de paasspelletjes van Brains en 2e paasdag gaan we open en start het speeltuinseizoen.

Is de vlag in top, dan de trampoline op !!!

Halloween tocht

Op vrijdag 27 oktober is weer de jaarlijkse Halloween tocht. We starten om 18.45 uur bij winkelcentrum Dorrestein ( snackbar Verhagen).

Onderweg zijn er spannende dingen te beleven. 

De inschrijflijst ligt bij Snackbar Verhagen of Game inn. Het is gratis (er staat een pot voor jullie vrijwillige bijdrage).

Neem je papa, mama, oma, opa, broer, zus, neef, nichtje of wie dan ook gezellig mee. Het belooft weer een spannende tocht te worden. 

Wij hebben er zin in! Tot dan.

Halloween

Woensdagmiddag 25 oktober zijn er leuke Halloween spelletjes in de speeltuin. Je kan je opgeven via Brains. Heb je dat gedaan,  dan ben je van harte welkom. De kosten zijn €2,50.

14.30 begint het Halloween spektakel.  Je komt toch ook?!