De IJsselkids

Speeltuinvereniging (sinds 2008)

Actuele informatie

Voor actuele informatie:

raadpleeg onze Facebook pagina.

In de speeltuin mag NIET worden gerookt.

Betalen alleen contant

Als speeltuinvereniging trachten we de kosten zo laag mogelijk te houden. Aanschaf van een PIN automaat en de bijkomende kosten zijn voor ons niet haalbaar. U kunt dus alleen contant afrekenen.

Pinnen is NIET mogelijk.

Graag kleingeld

We verzoeken u dringend om gepast te betalen.

Om veiligheidsredenen accepteren wij geen papiergeld van € 50 of hoger.

Gearchiveerd per maand

Opening seizoen 2022

Zaterdag 19 maart is de speeltuin officiële geopend door Quinne  van dansgroep REND dance. 

Daarna volgde een spetterend optreden van de dansgroep REND dance. 

Het weer was geweldig,  het was gezellig druk.

Mooi en fijn om weer open te zijn. 

Help jij ook mee?!

Om Speeltuin de IJsselkids in Nieuwerkerk aan den IJssel voor het komende seizoen weer speelklaar te maken zijn er tijdens de winterperiode vaak vele onderhoudswerkzaamheden nodig.

Zo werd er dit weekend ruim 50 kuub Dekowood houtsnippers onder het grote speelkasteel verdeeld. En dat was een flinke klus.
Een paar weken geleden werd de speeltuingrond al opgefrist, een gratis beschikbare graafmachine van de Firma Molenaar kwam hierbij goed van pas. Nu was het tijd voor de vele houtsnippers.

Met scheppen, kruiwagens, een graafmachine en vele vrijwillige handen was het speeltuinteam aan het einde van de dag moe maar voldaan. Maar de speeltuin is er nog niet.

Voordat de populaire Nieuwerkerkse attractie weer in maart/april opengaat moet er nog een hoop gebeuren. Men zoekt daarom nog vrijwilligers die ook de handen uit de mouwen willen steken om zo speelplezier voor de kinderen te kunnen garanderen. Helpen kan dus, bijvoorbeeld tijdens de landelijke actie NL-Doet op vrijdag 11 en/of zaterdag 12 maart.

IMG-20220129-WA0008

Afbeelding 1 van 4

Met dank aan de sponsor:
Dekowood Houtsnippers zijn de beste keuze wanneer een duurzame, natuurlijke, gecertificeerde en onderhoudsarme ondergrond wordt gevraagd. De houtsnippers zijn afkomstig uit reststromen A-hout kwaliteit pallets en worden in Nederland vervaardigd (shredderen, ontijzeren, kleuren en drogen).

Griezeltuin

Er was veel te griezelen dit weekend in Nieuwerkerk ad IJssel.
Vrijdagavond was Speeltuin IJsselkids veranderd in de griezeltuin. De
vrijwilligers hadden de speeltuin omgetoverd in een Halloween speeltuin,
zo was er een spooktunnel verschenen.

Maar konden de kinderen ook geschminkt worden in enge creaties en kon iedereen die dat wilde op de foto in zijn kostuum. REND dance zorgde voor een spetterend optreden. Er was ook een eng voelspel, waar je in hersenen en heksensnot kon graaien. Ook liepen er door de hele speeltuin personage uit films en konden de kinderen wat te eten en drinken halen. En wat natuurlijk het allerleukste was, de speeltuin bleef open terwijl het donker werd.

Het bleef nog lang onrustig in en Rond de Griezeltuin.
Griezelkids.

Openingstijden tijdens vakantieperiode

In de vakantie van 19 juli tot 27 augustus is de speeltuin door de weeks geopend van 13:00 tot 17:00 uur. Hierbij komt de peuterochtend op woensdag dus te vervallen!

In het weekend zijn we van 11:00 tot 17:00 uur geopend.

U kunt bij ons alleen contant betalen!!