De IJsselkids

Speeltuinvereniging (sinds 2008)

In de speeltuin mag NIET worden gerookt.

Betalen alleen contant

Als speeltuinvereniging trachten we de kosten zo laag mogelijk te houden. Aanschaf van een PIN automaat en de bijkomende kosten zijn voor ons niet haalbaar. U kunt dus alleen contant afrekenen.

Pinnen is NIET mogelijk.

Graag kleingeld

We verzoeken u dringend om gepast te betalen.

Om veiligheidsredenen accepteren wij geen papiergeld van € 50 of hoger.

Gearchiveerd per maand

De website is beveiligd

Wellicht een wat ongebruikelijk berichtje op de website van uw webmaster: de website is aangepast om uw persoonlijke informatie te beschermen.

https

 

 

 

 

 

Vanaf vandaag ziet u dat de website opkomt met “https:” in de adres regel. Schokkend? Nee! Moet u nog wat doen? Nee! Maar het betekent wel dat vanaf vandaag het onmogelijk is om kwaadwillend uw gegevens te onderscheppen. En op onze formulieren vult u best wat interessante gegevens in. Toch?! Vanaf nu dus geen kopzorg meer (als u die al had). Gewoon genieten van de speeltuin en de website blijven gebruiken. Het is veilig.

Een rookvrije speeltuin

In overleg met de gemeente hebben we besloten dat vanaf 1 januari 2017 er niet meer in de speeltuin gerookt mag worden. Buiten de speeltuin hangt er een asbak, maakt u daar alstublieft gebruik van. Één peuk kan voor een baby/peuter dodelijk zijn! Laten we met zijn allen voor een veilige speeltuin zorg dragen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij danken u alvast voor de moeite,
Vrijwilligers van de speeltuin

Pasen 2017

Woensdag 12 april stond er in de speeltuin een Brains activiteit op het programma. Kinderen hadden zich ingeschreven en deden zo mee aan leuke paasspelletjes. De paashaas was ook aanwezig en deelde niet alleen eitjes uit, ook deed de paashaas mee aan de spelletjes en testen de glij- en kabelbaan.

Na een glas limo gingen de kinderen moe maar voldaan met een mooie kleurplaat van de IJsselkids naar huis. Het was een geslaagde paasmiddag.

De vlag in top, dan de trampoline op! We zijn weer open!!!

Het is zulk mooi weer, dus hebben we er nog een schepje bovenop gedaan om de speeltuin weer pico bello in orde te maken. Vanaf dinsdag 14 maart is het speeltuinseizoen weer geopend! En is de vlag in top, dan gaan we de trampoline weer op!

NLdoet 2017

Zaterdag 11 maart was het een drukte van belang in de speeltuin, want er werd heel hard gewerkt om de speeltuin weer op te frissen, tijdens de landelijke actie Nldoet van het Oranjefonds.

groepsfoto

 

 

 

 

 

 

 

 

Toestellen schoonspuiten, tegels recht leggen, molshopen platrollen, gesnoeide takken klein knippen en buiten het hek opstapelen, nieuw zand in de zandbakken, trampoline opbouwen, tafels en stoelen.

Alle vrijwilligers: van harte bedankt voor jullie inzet!