De IJsselkids

Speeltuinvereniging (sinds 2008)

Betalen alleen contant

Als speeltuinvereniging trachten we de kosten zo laag mogelijk te houden. Aanschaf van een PIN automaat en de bijkomende kosten zijn voor ons niet haalbaar. U kunt dus alleen contant afrekenen.

Pinnen is NIET mogelijk.

Graag kleingeld

We verzoeken u dringend om gepast te betalen.

Om veiligheidsredenen accepteren wij geen papiergeld van € 50 of hoger.

Gearchiveerd per maand

De vlag in top, dan de trampoline op! We zijn weer open!!!

Het is zulk mooi weer, dus hebben we er nog een schepje bovenop gedaan om de speeltuin weer pico bello in orde te maken. Vanaf dinsdag 14 maart is het speeltuinseizoen weer geopend! En is de vlag in top, dan gaan we de trampoline weer op!

NLdoet 2017

Zaterdag 11 maart was het een drukte van belang in de speeltuin, want er werd heel hard gewerkt om de speeltuin weer op te frissen, tijdens de landelijke actie Nldoet van het Oranjefonds.

groepsfoto

 

 

 

 

 

 

 

 

Toestellen schoonspuiten, tegels recht leggen, molshopen platrollen, gesnoeide takken klein knippen en buiten het hek opstapelen, nieuw zand in de zandbakken, trampoline opbouwen, tafels en stoelen.

Alle vrijwilligers: van harte bedankt voor jullie inzet!

Kom je spelletjes spelen met De Paashaas?

Op woensdagmiddag 12 april is er een leuke paasactiviteit in de speeltuin. Het begint om 16.oo tot 17.oo uur.

Leuke spelletjes en opdrachten. De kosten zijn € 2,50 .

Ook is de paashaas aanwezig, die lekkere eitjes uitdeelt.

poster

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kom je ook spelen en speuren?????

Halloween optocht

De Halloween optocht werd voor de eerste keer georganiseerd  door de Speeltuinvereniging IJsselkids in samenwerking met Verhage Dorrestein en Stichting Evenementen. Deze mooie samenwerking  met medewerking van M-Schmink en de facebook pagina JebentNieuwerkerkerals… zorgde voor een enorm aantal inschrijvingen voor de tocht.

Om 18:45 uur werden er vele lampionnen uitgedeeld en 19.00 uur startte de tocht door duister Nieuwerkerk. Onderweg werd er snoep uitgedeeld en bij aankomst in de speeltuin betrad ieder de duistere spookachtige speeltuin waar de medewerkers alles uit de kast hebben gehaald om het zo griezelig mogelijk te maken. De heksensoep, het spookhuis en  mysterieuze rook maakte de sfeer compleet.

“Ongekend druk” en “Wat een sfeer” waren enkele reacties .  De organisatie is zeker van plan volgend jaar een nieuwe editie te organiseren voor dit nieuwe grootse Nieuwerkerkse evenement.

De opkomst was boven alle verwachtingen laat de organisatie weten. “Ruim 450 lopers al dan niet verkleed in Halloween outfit,echt overweldigend!”

Halloween in de speeltuin

Woensdag 26 oktober , waren er een hoop griezels in de speeltuin. Er kwamen zo’n kleine 40 kinderen griezelen via Brains.

Er waren leuke Halloween spelletjes te doen, van muishalen tot spinnetje prik. De kinderen hadden het prima naar hun zin en vermaakte zich prima.

Na een snoepje en een heksendrankje ging ieder weer tevreden naar huis.